Protestantse Gemeente Zaamslag

Opname in ziekenhuis of verzorgingshuis Opname in ziekenhuis of verzorgingshuis

Indien u wordt opgenomen in het ziekenhuis dient u, als u bezoek van de predikant op prijs stelt, dit aan ons door te geven. Als kerkenraad worden wij hier namelijk niet automatisch over geïnformeerd. Uiteraard kunt u de predikant of uw wijkouderling ook al vóór de opname bellen.
Ook indien u in een ander ziekenhuis dan in Terneuzen wordt opgenomen, of hier vandaan overgeplaatst wordt naar een andere instelling, dan dient u (of uw familie/bekenden), als u bezoek van de predikant of ouderling op prijs stelt, dit altijd aan ons te laten weten.
Wordt u voor langere tijd opgenomen in een verzorgings- of verpleeghuis buiten Zaamslag, dan vindt automatisch (zowel burgerlijk, als kerkelijk) overschrijving plaats naar die gemeente. In principe vindt de pastorale zorg dan door die kerkelijke gemeente of instellingspredikant plaats. Indien u dit anders wenst, dan vragen wij u om dit aan ons door te geven.

Visiekring
datum en tijdstip 19-03-2019 om 19.30 uur

Kerk en Keuken
datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

Themadienst m.m.v. zendingscommissie
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

Eredienst (avonddienst)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19.00 uur

Regiobijeenkomst Open Doors

Open Doors organiseert een regiobijeenkomst op 11 maart en een sponsorfietstocht op 18 mei. meer

Oost Europacomité bezocht Vinogradovo
Een afvaardiging van het Oost-Europacomité bezocht onlangs onze zustergemeente in Vinogradovo (Oekraïne).

Startzondag 2018

Kledinginzameling Oost-Europacomité
Op zaterdag 23 maart a.s. organiseert het OEC weer een kledinginzamelingsactie. U kunt uw kleding, schoenen, dekens etc. tussen 10.00 en 12.00 uur inleveren bij onze container rechts-
achterin de Bedrijvenstraat.

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer

Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.

Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.