Protestantse Gemeente Zaamslag

Opname in ziekenhuis of verzorgingshuis Opname in ziekenhuis of verzorgingshuis

Indien u wordt opgenomen in het ziekenhuis dient u, als u bezoek van de predikant of ouderling op prijs stelt, dit aan ons door te geven. Als kerkenraad worden wij hier namelijk niet automatisch over geïnformeerd. Uiteraard kunt u de predikant of uw wijkouderling ook al vóór de opname bellen.
Ook indien u in een ander ziekenhuis dan in Terneuzen wordt opgenomen, of hier vandaan overgeplaatst wordt naar een andere instelling, dan dient u (of uw familie/bekenden), als u bezoek van de predikant of ouderling op prijs stelt, dit altijd aan ons te laten weten.
Wordt u voor langere tijd opgenomen in een verzorgings- of verpleeghuis buiten Zaamslag, dan vindt automatisch (zowel burgerlijk, als kerkelijk) overschrijving plaats naar die gemeente. In principe vindt de pastorale zorg dan door die kerkelijke gemeente of instellingspredikant plaats. Indien u dit anders wenst, dan vragen wij u om dit aan ons door te geven.

datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 26-07-2020 om 10.00 uur

Rondleiding Zagras
datum en tijdstip 01-08-2020 om 13:30

datum en tijdstip 02-08-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 09-08-2020 om 10,00 uur

datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open.
Tot nader order opgeschort. meer

Zaamslag deed...

Op 21 september organiseerde de Stichting Present een 'ZaamslagDoet-dag'. Iedereen mocht meedoen.
  meer

Oost Europacomité bezocht Vinogradovo
Een afvaardiging van het Oost-Europacomité bezocht onlangs onze zustergemeente in Vinogradovo (Oekraïne).
  meer