Protestantse Gemeente Zaamslag

Opname in ziekenhuis of verzorgingshuis Opname in ziekenhuis of verzorgingshuis

Indien u wordt opgenomen in het ziekenhuis dient u, als u bezoek van de predikant of ouderling op prijs stelt, dit aan ons door te geven. Als kerkenraad worden wij hier namelijk niet automatisch over geïnformeerd. Uiteraard kunt u de predikant of uw wijkouderling ook al vóór de opname bellen.
Ook indien u in een ander ziekenhuis dan in Terneuzen wordt opgenomen, of hier vandaan overgeplaatst wordt naar een andere instelling, dan dient u (of uw familie/bekenden), als u bezoek van de predikant of ouderling op prijs stelt, dit altijd aan ons te laten weten.
Wordt u voor langere tijd opgenomen in een verzorgings- of verpleeghuis buiten Zaamslag, dan vindt automatisch (zowel burgerlijk, als kerkelijk) overschrijving plaats naar die gemeente. In principe vindt de pastorale zorg dan door die kerkelijke gemeente of instellingspredikant plaats. Indien u dit anders wenst, dan vragen wij u om dit aan ons door te geven.

ZaamslagDoet
datum en tijdstip 21-09-2019 om 09:00

datum en tijdstip 22-09-2019 om

datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 05-10-2019 om 13:30

Present organiseert ZaamslagDoet

Op 21 september organiseert de Stichting Present een 'ZaamslagDoet-dag'. Iedereen mag meedoen. Doe jij, doet u ook mee?

Oost Europacomité bezocht Vinogradovo
Een afvaardiging van het Oost-Europacomité bezocht onlangs onze zustergemeente in Vinogradovo (Oekraïne).

Startzondag 2018

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer