Protestantse Gemeente Zaamslag

Het Passion Het Passion

Mw. de Lang bracht de afgelopen zomer een midweek door als vrijwilliger in Het Passion, een voorziening waar dak- en thuislozen even op adem kunnen komen en zich bezinnen op de toekomst.
Meer weten? Klik op de foto.

Haar verblijf heeft een vervolg gekregen. In maart vetrok zij opnieuw naar Hummelo, nu vergezeld van enkele gemeenteleden, die zich daar een weekje wilden inzetten om het leven van bewoners en staf te delen en hand- en spandiensten te verrichten. Op het programma stond ook een uitstapje naar Zutphen met enkele bewoners. Als u de foto's bekijkt ziet u dat de bewoners daarop ontbreken. Dat is omwille van hun privacy. Foto's kijken? Klik hier.

Vandaag lezen wij Vandaag lezen wij

Vandaag lezen wij: Bijbeltekst van de dag.

Foto's startweekend 2015 Foto's startweekend 2015

Foto's bekijken? Klik hier.

foto's startweekend 2014 foto's startweekend 2014

Foto's startweekend 2014, klik hier

Thema-avond Werkgroep Christenvrouwen
datum en tijdstip 25-10-2018 om 19.30 uur

datum en tijdstip 28-10-2018 om 10:00

Kledinginzameling Oost-Europacomité
datum en tijdstip 03-11-2018 om 10:00

Noodhulp Sulawesi

Collecte voor Sulawesi meer

Startzondag 2018

Kledinginzameling Oost-Europacomité
Op zaterdag 3 november a.s. organiseert het OEC weer een kledinginzamelingsactie. U kunt uw kleding, schoenen, dekens etc. tussen 10.00 en 12.00 uur inleveren bij onze container rechts-
achterin de Bedrijvenstraat.

Alphacursus

Start Alphacursus meer

Heel Zaamslag bakte

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer

Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.

Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.