Protestantse Gemeente Zaamslag

Het Passion Het Passion
Mw. de Lang bracht de afgelopen zomer een midweek door als vrijwilliger in Het Passion, een voorziening waar dak- en thuislozen even op adem kunnen komen en zich bezinnen op de toekomst.
Meer weten? Klik op de foto.

Haar verblijf heeft een vervolg gekregen. In maart vetrok zij opnieuw naar Hummelo, nu vergezeld van enkele gemeenteleden, die zich daar een weekje wilden inzetten om het leven van bewoners en staf te delen en hand- en spandiensten te verrichten. Op het programma stond ook een uitstapje naar Zutphen met enkele bewoners. Als u de foto's bekijkt ziet u dat de bewoners daarop ontbreken. Dat is omwille van hun privacy. Foto's kijken? Klik hier.

Vandaag lezen wij Vandaag lezen wij
Vandaag lezen wij: Bijbeltekst van de dag.

Foto's startweekend 2015 Foto's startweekend 2015
Foto's bekijken? Klik hier.

foto's startweekend 2014 foto's startweekend 2014
Foto's startweekend 2014, klik hier

datum en tijdstip 13-10-2019 om 10.00 uur

Eredienst (Viering Heilig Avondmaal)
datum en tijdstip 20-10-2019 om 10.00 uur

Interkerkelijke Vrouwenavond
datum en tijdstip 24-10-2019 om 19.45 uur

datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur

Zaamslag deed...

Op 21 september organiseerde de Stichting Present een 'ZaamslagDoet-dag'. Iedereen mocht meedoen.

Oost Europacomité bezocht Vinogradovo
Een afvaardiging van het Oost-Europacomité bezocht onlangs onze zustergemeente in Vinogradovo (Oekraïne).

Startzondag 2018

Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer