Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Zaamslag
 
 
Startzondag 2018 Startzondag 2018

'Een goed gesprek' was het thema van de startzondag op 16 september. En gesproken werd er: van een vrolijke babbel tot een serieus gesprek en alles wat tussen die uitersten denkbaar is.

De dag begon met de zondagse eredienst, waarin ds. De Lang voorging en waaraan het koor 'One People' meewerkte. Na de dienst was er koffie, thee of fris met iets lekkers, buiten in de tuin.

Wandeling
Om 14:30 startten bij De Molenhof twee wandelingen: een korte en een langere route. Beide tochten eindigden op 'De Apppelgaard', het fruitbedrijf van de familie Dieleman.

Maaltijd
Aansluitend aan de wandeling was er een gezellig samenzijn, waar iedereen zich kostelijk kon vermaken, zeker ook de kinderen: met spelletjes, kleurplaten, een springkasteel en het treintje van Daan door de boomgaard. Allerlei keukenpieten en -pieternellen hadden hun best gedaan en zorgden voor een heerlijke maaltijd. Toen ook nog de ijscomevrouw met haar tuktuk verscheen was het feest compleet.

Vesper
Met een vesper werd deze heerlijke dag afgesloten. Sommigen konden een lift krijgen terug naar huis, maar een aantal echte bikkels legde ook deze laatste kilometers te voet af.

Foto's kijken? 
Klik op de foto hieronder.

Ongewenste foto?
Wie een foto ziet waar hij/zij niet blij mee is kan dat melden aan de webmaster. Die zorgt dan dat de foto verwijnt.

 

terug
 
 
 
 

Thema-avond Werkgroep Christenvrouwen
datum en tijdstip 25-10-2018 om 19.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 28-10-2018 om 10:00
meer details

Kledinginzameling Oost-Europacomité
datum en tijdstip 03-11-2018 om 10:00
meer details

 
Noodhulp Sulawesi


Collecte voor Sulawesi meer
 
Startzondag 2018

meer
 
Kledinginzameling Oost-Europacomité
Op zaterdag 3 november a.s. organiseert het OEC weer een kledinginzamelingsactie. U kunt uw kleding, schoenen, dekens etc. tussen 10.00 en 12.00 uur inleveren bij onze container rechts-
achterin de Bedrijvenstraat.
 
meer
 
Alphacursus

Start Alphacursus meer
 
Heel Zaamslag bakte

  meer
 
Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer
 
Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.
  meer
 
Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.