Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Zaamslag
 
 
Noodhulp Sulawesi Noodhulp SulawesiWe hebben er inmiddels allemaal wel van gehoord: de aardbeving en de tsunami, die het Indonesische eiland Sulawesi hebben getroffen.
Uiteraard collecteren wij voor de noodhulp aan dat gebied. Gewoonlijk gebeurt dat in de vorm van een extra collecte op zondagmorgen, die dan door de diaconie met een bijdrage naar boven wordt afgerond. 
Omdat het collecterooster deze weken nogal vol zit hebben onze diakenen  een andere oplossing gekozen: uit de algemene middelen is een bedrag van € 1000 overgemaakt. Dat slaat natuurlijk een gat in de diaconale reserves, maar dat komt vast wel goed.Daarmee lopen de diakenen voor de muziek uit: zij hopen op extra giften in de gewone 'groene zak'. Velen deden dat al op 7 oktober. Nog niet gegeven? geen probleem, de groene zak gaat in elke dienst rond! 
terug
 
 
 
 

Visiekring
datum en tijdstip 21-05-2019 om 19.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur
meer details

Dauwtrappen
datum en tijdstip 30-05-2019 om 7.00 uur
meer details

Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 30-05-2019 om Ds. G. de Lang
meer details

 
Kom en fietsOpen Doors organiseert een sponsorfietstocht op 18 mei. meer
 
Oost Europacomité bezocht Vinogradovo
Een afvaardiging van het Oost-Europacomité bezocht onlangs onze zustergemeente in Vinogradovo (Oekraïne).
  meer
 
Startzondag 2018

meer
 
Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer
 
Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.
  meer
 
Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.
 
Paastukjes Oost-Europacomité

Het Oost-Europacomité gaat op donderdag 11 april weer Paasstukjes maken. Deze kunnen op zaterdag 13 april vanaf 10:00 uur in 'De Rank' worden opgehaald om rondgebracht te worden.

Meer weten? Klik hier.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.