Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Zaamslag
 
 
Sponsorwandeling Open Doors Sponsorwandeling Open Doors

Op 9 september vindt in Zaamslag de jaarlijkse sponsorwandeling plaats. De opbrengst is bestemd voor vervolgde christenen in India. Met name christelijke vrouwen hebben het zwaar, omdat zij door hun familie worden mishandeld of verbannen vanwege hun geloof. Vaak hebben ze geen opleiding genoten en zijn ze werkloos en arm.
 
De sponsorloop wordt georganiseerd door Women to Women, het vrouwennetwerk van Open Doors. Open Doors biedt christenvrouwen in India onder meer beroepstrainingen. Daarnaast helpt Open Doors hen om bijvoorbeeld een bedrijfje op te starten.
 
De wandeling start om 13.00 u. vanaf de Protestantse Kerk aan het Plein.  We lopen 2, 5 of 10 kilometer door het prachtige krekenlandschap en de afwisselende omgeving van Zaamslag. Onderweg bidden we voor de vervolgde christenen in India. Er is gelegenheid om even uit te rusten, iets te drinken, een Zeeuws appeltje te eten..


Ook meelopen voor dit goede doel? Meld u aan op www.opendoors.nl/walk  (Kies de wandeling rond Zaamslag!) Bellen kan ook: 0115 - 850 660 of 06 - 389 26 288.

terug
 
 
 
 

Rondleiding ZAGRAS
datum en tijdstip 02-06-2018 om 13:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 03-06-2018 om 10:00
meer details

Visiekring
datum en tijdstip 05-06-2018 om 19:30
meer details

 
Startzondag 2017


'Kerkproeverij' luidde het thema van de startzondag op 17 september. meer
 
Van Vrouw tot Vrouw
Het nieuwe seizoen is begonnen. Meer weten? Klik hier.
 
Heel Zaamslag bakte

  meer
 
Welkom bij Inn gebed
Elke woensdagmiddag vanaf één uur tot ongeveer kwart voor twee is de kerk open. meer
 
Dorpsfeest 2018 - wie bakt, wie helpt?

Het is weer bijna zover: het Dorpsfeest, van donderdag 7 juni t/m zaterdag 9 juni. De gezamenlijke evangelisatiecommissies van de drie kerken in Zaamslag zullen ook dit jaar weer op vrijdag en zaterdag aanwezig zijn met een kraam met veel lekkers. Maar dat lekkers moet wel gemaakt worden...
  meer
 
Doopjurkententoonstelling
Inmiddels meer dan alleen maar een mooi scrabblewoord: doopjurkententoonstelling! meer
 
Stichting Present

'Makelaar in vrijwilligerswerk' noemt de Stichting Present zichzelf. 'Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden'.
  meer
 
Bewust beleven
U heeft ze misschien al gezien of meegenomen uit de kerk: de 'gekleurde brieven' met een toelichting op een aspect van de eredienst. Meer hierover vindt u hier.
 
Langs het kerkpad van mijn vader

Tentoonstelling 'Langs het kerkpad van mijn vader'. Wie heeft materiaal?
  meer
 
Reformatieherdenking
500 jaar Reformatie

Ook in ons dorp herdachten wij 500 jaar Reformatie meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.